Kunstproject 'Destination Unknown'

Publicatie datum: 22-09-2021

De afgelopen maanden is er door een groep enthousiaste kunstenaars gewerkt aan een kunstproject in de voormalige Sigarenfabriek. Het betreft jonge, net afgestudeerde kunstenaars die op initiatief van de stichting “Destination Unknown” een podium krijgen om locatiespecifieke kunst te maken.

In het weekend van 24-26 september a.s. vindt er een openbare tentoonstelling plaats waar de kunstprojecten worden gepresenteerd. U bent van harte uitgenodigd om hier een kijkje te komen nemen! Wilt u zelf een ronde maken door de tentoonstelling dan hoeft u zich niet aan te melden en bent u welkom op vrijdagavond 24 september 19.00-23.00 uur of zaterdag 25 en zondag 26 september tussen 10.00-17.00 uur.
Wilt u graag een rondleiding, dan graag van te voren reserveren. Dit kan via: https://www.destinationunknown.nu/reserveren/

Op zaterdag 25 september tussen 10.00-12.00 uur zal er vanuit Venterra, Van Wijnen en Hauzer Makelaardij ook iemand aanwezig zijn. U bent dan ook van harte welkom voor vragen en informatie omtrent de nieuwbouwplannen De Fabriek en Het Domein. 

Meer informatie over Destination Unknown kunt u vinden op www.destinationunknown.nu

Kunstproject 'Destination Unknown'
Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet