Het Domein

Het aangrenzende terrein van het oude fabrieksgebouw wordt ook op de schop genomen en maakt plaats voor een spectaculaire woonlocatie. Van de in totaal 34 woningen zijn er 22 bestemd voor verkoop. De stijl van de huizen is geïnspireerd op de vooroorlogse industriële bouwstijl, waardoor deze woningen optimaal bij de uitstraling van de naastgelegen sigarenfabriek passen. De woonwijk heeft een sterk groen karakter. Niet alleen door de ruime opzet met veel ruimte om te spelen en voor beplantingen. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Meer info? Klik op onderstaande button en meld je aan op Nieuw Wonen Venlo.

Aanmelden Nieuw Wonen Venlo

Voor ieder wat wils

In Het Domein verschijnt een diversiteit aan woningen. Naast comfortabele gezinswoningen is er plaats voor gelijkvloerse, toekomstbestendige woningen. De woningen zijn standaard voorzien van een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Door het aanbod van diverse opties zoals een grotere woonkamer of dubbele tuindeur kan je jouw woning precies aan laten sluiten bij jouw persoonlijke woonwensen!

Groen
Het groene karakter van de woonwijk wordt ook doorgetrokken in de woningen. Deze zijn energiezuinig, volledig elektrisch en ieder huis heeft zijn eigen zonnepanelen en een eigen lucht- en waterpomp. Daarnaast is er ventilatie met warmteterugwinning en een lage temperatuur (vloer)verwarming.

Ontwikkeling (evt)
Het Domein wordt ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. Van Wijnen staat voor het samen bouwen aan ruimte voor een beter leven en heeft ruim 110 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van woningen. Ze hebben oog voor het milieu en de planeet en denken bij het bouwen dan ook aan de toekomstige generaties.

De woningtypes

Type 1
Deze woningen zijn ontworpen om nog lang van te genieten. Ze zijn volledig gelijkvloers, waardoor alle vertrekken makkelijk begaanbaar zijn. In de badkamer is rekening gehouden met een brede doorgang. Toekomstbestendig ten top! De woning heeft twee slaapkamers, beide met zicht op de tuin. Naast de entree bevindt zich de inpandige berging. 

Type 2
Binnen de woonwijk is dit een unieke woning. Er wordt slechts één woning gerealiseerd met dit mooie ontwerp. Kies je hiervoor (wees er dus snel bij!) dan heb je met drie volledige woonlagen bijzonder veel ruimte. Je entree ligt aan de Roermondseweg. De woonkamer ligt aan de tuin zodat binnen en buiten in elkaar overlopen. Met Type 2 heb je drie slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping die multifunctioneel is in te zetten. Heb je behoefte aan een vierde slaapkamer, gym of toch een kantoor?

Type 3
Dit woningtype heeft een erker aan de zijkant die zorgt meer ruimte én meer lichtinval. De erker is ruim genoeg om je eettafel in te plaatsen! Ook deze woningen hebben 3 slaapkamers en een open zolderverdieping die voor eindeloze mogelijkheden zorgt. Alle Types 3 liggen direct aan de groene speelplaats. Dit is de centrale plek binnen Het Domein. De bomen zorgen voor een groene blik naar buiten. 

Type 4
Van deze woning worden in Het Domein 13 gerealiseerd. En niet voor niks. De doordachte indeling maakt het een praktische woning waar je je snel thuis zult voelen. De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor een extra lichte woonkamer. Op de verdieping liggen 3 slaapkamers en de badkamer waar de voorbereidingen al zijn getroffen zodat je gelijk je droombadkamer kan realiseren. Door de vaste trap naar de zolder is deze te gebruiken als 4e slaapkamer.

Aanmelden Nieuw Wonen Venlo

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

© 2024
Created by LR Internet