De Fabriek

in de aje sigarefabriek

Bij de realisatie van de 8 lofts in De Fabriek worden kenmerkende authentieke elementen behouden. Zo wordt de charme van weleer gecombineerd met de woonwensen van vandaag. Het resulteert in ruime lofts met hoge plafonds, grote raampartijen en een eigen buitenruimte. De transformatie van de sigarenfabriek mogen we dan ook met recht bijzonder en uniek noemen. De verkoop van deze unieke woningen is gestart. Meer info? Klik op onderstaande button en meld je aan op Nieuw Wonen Venlo.

Aanmelden Nieuw Wonen Venlo

Verkoop

Hauzer & Partners Makelaardij verzorgt de verkoop van de 8 loftappartementen Vossen-Breuers ~ In de aje Sigarefabriek

De verkoop van de appartementen Vossen Breuers De Fabriek is gestart. Als u interesse heeft in een loftappartement in de aje Sigarefabriek, kunt u dit kenbaar maken via de digitale inschrijving: Nieuw Wonen Venlo. Hier kunt u uw voorkeuren opgeven. De mogelijkheid tot inschrijving sluit op maandag 22 november om 12.00 uur

Op deze website vindt u bovendien alle beschikbare informatie omtrent de loftappartementen: woningkiezer en prijslijst.

Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle laatste informatie omtrent deze verkoop. Voor vragen en meer informatie omtrent de verkoop kunt u terecht bij makelaar Patty Hauzer.

© 2021
Created by LR Internet