De Fabriek

in de aje sigarefabriek

Bij de realisatie van de 8 lofts in De Fabriek worden kenmerkende authentieke elementen behouden. Zo wordt de charme van weleer gecombineerd met de woonwensen van vandaag. Het resulteert in ruime lofts met hoge plafonds, grote raampartijen en een eigen buitenruimte. De transformatie van de sigarenfabriek mogen we dan ook met recht bijzonder en uniek noemen. Klik op de afbeelding hiernaast/hieronder voor meer 3D-impressies, of download de brochure via de knop hierboven voor meer informatie!

De verkoop is gestart! Wilt u ook op deze bijzondere plek wonen neem dan contact op met Hauzer & Partners Makelaardij per mail: makelaardij@hauzerenpartners.com of telefonisch: 077-3219100.

Voor meer informatie en om volledig op de hoogte te blijven kunt u zich tevens aanmelden via Nieuw Wonen Venlo.

Aanmelden Nieuw Wonen Venlo

Verkoop

De verkoop van de loftappartementen Vossen-Breuers ~ In de aje Sigarefabriek is gestart. Er zijn nog woningen beschikbaar! Interesse? Wees er snel bij en bel met Hauzer & Partners Makelaardij via 077-3219100 of kijk voor meer informatie op Nieuw Wonen Venlo.

Op de website van Nieuw Wonen Venlo vindt u bovendien de prijzen, 3D-beelden, plattegronden en de brochure van deze unieke loftappartementen.

U kunt zich tevens inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle laatste informatie omtrent de verkoop en de (ver)bouw van de aje SigarefabriekVoor vragen en meer informatie omtrent de verkoop kunt u terecht bij makelaar Patty Hauzer (077-3219100).

© 2024
Created by LR Internet